2014. március 23., vasárnap

Figyelem! Nem rész! :)

Sziasztok! Most egy bejelenteni valóm van és nem résszel jövök! Tudom h most is késem a résszel de mostanában így lesz,hogy csak hetente jönnek a részek :s Már jó a gépem viszont most meg megint a sulis dolgok tudjátok :@ Na de most nem ezért jöttem.A blogon kitettem jobb oldalt fent egy közvélemény kutatást,amire szeretném ha minél többen szavaznátok hisz amíg nincs meg a szavazás végeredménye addig nehezebb megírnom a részt is :D Szóval hajrá gyerekek,szeretlek titeket ♥

6 megjegyzés:

  1. szia...már 1 hete és 3 napja nem jött új rész... :((( mikor jön?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia! igen tudom és sajnálom csak a terveimet keresztezte pár dolog szóval újra kell gondolnom a dolgokat :s :) de ígérem hogy holnap már tényleg hozom a részt!

      Törlés
  2. Siessssssssss!please

    VálaszTörlés
  3. Szia!!!te h irod a blogodat ugy h minden héten írsz mikor van időd és akkor mikor van időd ismét akkor kiteszed vagy előrre megvan irva pár rész és hetente mikor van időd kirakod??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia! akkor írom amikor van időm :) ha nem úgy csinálnám akkor valószínűleg hamarabb jönne minden rész.De az a módszer -saját vélemény- nem a legjobb,mert ha előre megírod akkor,hogy ha van valami más ötleted akkor törölheted ki azt amit megírtál,és akkor kárba ment az az idő amit a rész megírására szántál.Én ezért is mindig akkor írom amikor tudom,és akkor a legújabb ötleteket is bele tudom rakni :)

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés